page_banner

produk

  • Masker CPR

    Masker CPR

    Topeng CPR Topeng CPR, nyaéta alat anu dianggo pikeun aman nganteurkeun napas nyalametkeun nalika ditéwak jantung atanapi ditéwak engapan.Éta nyayogikeun tameng vinyl anu ageung sareng jelas sareng panghalang inféksi pikeun ngalaksanakeun réspirasi jieunan (engapan) salaku bagian tina resusitasi kardiopulmoner.Dirancang pikeun nangtayungan rescuer jeung korban bari aiding dina administrasi téhnik CPR ditangtoskeun, éta conforms gampang pikeun contours raray.Fitur: - Bantal pra-inflated pikeun betah aplikasi gancang sareng efektif ...
  • Topeng raray CPAP Topeng Oksigén Topeng pikeun Mesin Ventilasi CPAP

    Topeng raray CPAP Topeng Oksigén Topeng pikeun Mesin Ventilasi CPAP

    Terapi CPAP Mask Continuous positive airway pressure (CPAP) mangrupikeun pangobatan umum pikeun apnea bobo obstructive.Fitur - Topeng CPAP didamel tina bahan baku silikon dina kelas médis.- Cai mibanda biocompatibility alus teuing, kamampuhan hawa-segel alus, sarta rarasaan nyaman.- Topeng Ngawengku tilu ukuran pikeun nyumponan kabutuhan klinis sadaya jinis sareng ukuran pasien.- Puteran 360 derajat nyaéta kabébasan pikeun ngaléngkah nalika bobo.Komponén Topeng CPAP diwangun ku topéng, pigura, headg ...
  • Topeng Oksigén Raray Topeng pikeun Mesin Ventilasi CPAP

    Topeng Oksigén Raray Topeng pikeun Mesin Ventilasi CPAP

    Terapi CPAP Mask Continuous positive airway pressure (CPAP) mangrupikeun pangobatan umum pikeun apnea bobo obstructive.Fitur - Topeng CPAP didamel tina bahan baku silikon dina kelas médis.- Cai mibanda biocompatibility alus teuing, kamampuhan hawa-segel alus, sarta rarasaan nyaman.- Topeng Ngawengku tilu ukuran pikeun nyumponan kabutuhan klinis sadaya jinis sareng ukuran pasien.- Puteran 360 derajat nyaéta kabébasan pikeun ngaléngkah nalika bobo.Komponén Topeng CPAP diwangun ku topéng, pigura, headg ...
  • Disposable Médis Engapan Baktéri filter

    Disposable Médis Engapan Baktéri filter

    Filter Baktéri Saringan Baktéri mangrupikeun saringan pernapasan khusus anu dirancang pikeun dianggo dina sistem pernapasan dina anesthesia sareng perawatan intensif, pikeun ngajagaan pasien, tanaga rumah sakit sareng alat-alat tina kontaminasi mikroba poténsial.Fitur - Dijieunna tina kelas PP-médis - Tingkat efisiensi filtrasi baktéri sareng virus anu luhur ngirangan panyebaran mikroorganisme udara ka tingkat anu lumayan.- Ujung halus sareng berbulu pikeun kanyamanan pasien sareng ngirangan iritasi ...
  • Médis murangkalih Dewasa Konsentrasi Sedeng Oksigén Topeng Terapi Oksigén

    Médis murangkalih Dewasa Konsentrasi Sedeng Oksigén Topeng Terapi Oksigén

    Masker oksigén mangrupikeun alat anu didamel pikeun nyayogikeun oksigén atanapi gas sanés ka hiji jalma.Masker tina jinis ieu pas pas dina irung sareng sungut, sareng dilengkepan tabung anu nyambungkeun masker oksigén ka tanki panyimpen anu ngandung oksigén.Topeng Oksigén didamel tina PVC, sabab beuratna hampang, aranjeunna langkung nyaman tibatan sababaraha masker sanés, ningkatkeun panampi pasien.Topeng plastik transparan ogé ngantepkeun raray katingali, ngamungkinkeun panyadia perawatan langkung hadé pikeun mastikeun kaayaan pasien.

  • Topeng Nebulizer sareng Tubing 7ft

    Topeng Nebulizer sareng Tubing 7ft

    - Dijieun tina PVC kelas médis anu teu aya bauan sareng lemes (Topeng sareng tabung Oksigén) sareng PC (kamar Nebulizer) anu nyayogikeun kasalametan sareng kanyamanan pikeun pasien.

    - Janten sareng polivinil klorida transparan bodas sareng héjo transparan duanana

    - Chamber Nebulizer: Dijieun tina polycarbonate (disingkat 'PC') sareng kasaluyuan fisik sareng biologis langkung saé tibatan polystyrene (disingkat 'PS').Ketebalan témbok> 21mm

  • Médis PVC Non-rebreath Oksigén Topeng jeung Kantong Embung

    Médis PVC Non-rebreath Oksigén Topeng jeung Kantong Embung

    - Dijieun tina PVC kelas médis henteu bau, janten hampang sareng langkung nyaman, diwangun ku topéng, tabung oksigén, kantong embung sareng konektor.

    - Janten nganggo warna transparan bodas sareng héjo transparan bari topéng plastik transparan ngajantenkeun katingali, ngamungkinkeun panyadia perawatan langkung hadé ngawas kaayaan pasien sacara langsung

    - Boh jinis 'kalayan DEHP' sareng 'bébas DEHP' sayogi pikeun pilihan, sedengkeun jinis 'bébas DEHP' langkung seueur dianggo.

  • Topeng Multi-Vent (Topeng Venturi)

    Topeng Multi-Vent (Topeng Venturi)

    Masker multi-vent nyaéta alat anu didamel pikeun nyayogikeun oksigén atanapi gas sanés ka hiji jalma.

    Topeng Multi-vent didamel tina PVC dina kelas médis, diwangun ku topéng, tabung oksigén, set multi-vent sareng konektor.

  • Topeng Venturi anu tiasa diatur sareng 6 diluter

    Topeng Venturi anu tiasa diatur sareng 6 diluter

    Masker Venturi mangrupikeun alat anu didamel pikeun nyayogikeun oksigén atanapi gas sanés ka hiji jalma.Masker pas pas dina irung sareng sungut, sareng dilengkepan diluter konsentrasi oksigén anu ngamungkinkeun parangkat konsentrasi oksigén, sareng tabung anu nyambungkeun topéng oksigén ka tangki panyimpen dimana oksigén ngandung.Topeng Venturi didamel tina PVC, sabab beuratna hampang, aranjeunna langkung nyaman tibatan masker anu sanés, ningkatkeun panampi pasien.Topeng plastik transparan ogé ngantepkeun raray katingali, ngamungkinkeun panyadia perawatan langkung hadé pikeun mastikeun kaayaan pasien.

  • Pangiriman Oksigén Topeng Trakeostomi

    Pangiriman Oksigén Topeng Trakeostomi

    Topeng trakeostomi mangrupikeun alat anu dianggo pikeun nganteurkeun oksigén ka pasien trakéostomi.Hal ieu dipaké sabudeureun beuheung ngaliwatan tube trach.

    A tracheostomy mangrupakeun bukaan leutik ngaliwatan kulit dina beuheung anjeun kana windpipe (trachea).Pipa plastik leutik, anu disebut pipah trakeostomi atanapi pipah trach, ditempatkeun ngaliwatan bukaan ieu kana trakea pikeun ngabantosan jalanna tetep kabuka.Hiji jalma ngambekan langsung ngaliwatan tabung ieu, tinimbang ngaliwatan sungut jeung irung.

  • Kit Nebulizer Pamakéan Tunggal Médis sareng Nebulizer Topeng Aerosol sareng potongan Bibit

    Kit Nebulizer Pamakéan Tunggal Médis sareng Nebulizer Topeng Aerosol sareng potongan Bibit

    Nebulizers mangrupakeun alat nu dipaké pikeun administer nginum obat ka jalma dina bentuk halimun kaseuseup kana bayah.Nebulizers disambungkeun ku tubing ka compressor, nu ngabalukarkeun hawa dikomprés atawa oksigén ngabeledug dina laju luhur ngaliwatan ubar cair ngarobahna kana aerosol, nu lajeng kaseuseup ku sabar, sarta ubar dina bentuk leyuran cair. dimuat kana alat nalika dianggo.The nebulizers ilaharna dipaké pikeun penderita di rumah sakit anu ngabogaan kasusah maké inhaler, kayaning dina kasus parna kasakit engapan, atawa serangan asma parna, éta ogé pikeun betah pamakéan kalawan barudak ngora atawa manula.

  • Nasal Oksigén Cannula Nasal Cannula dina Terapi Oksigén

    Nasal Oksigén Cannula Nasal Cannula dina Terapi Oksigén

    Item ieu mangrupa alat transporting Oksigén jeung saluran ganda.Hal ieu dipaké pikeun nganteurkeun oksigén supplemental ka penderita atawa jalma merlukeun oksigén tambahan ku rongga irung nu mamat liang irung disimpen;Port konektor tina kanula disambungkeun ka tank oksigén, generator oksigén portabel, atawa sambungan témbok di rumah sakit via flowmeter a.Aliran oksigén tina tabung.