page_banner

Tentang Kami

Hitec Médis Co., Ltd.

Ieu bakal ngahargaan hébat Hitec Médis pikeun mawa kalayan kualitas luhur sarta perawatan ongkos-éféktif ka rumah sakit jeung imah penderita sakuliah dunya.

Anjeun wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun ngadegkeun hubungan bisnis jangka panjang.

Sajarah urang

Hitec Medical mangrupikeun perusahaan rumah sakit sareng solusi perawatan bumi berbasis Cina, produsén profésional dina produk médis anu tiasa dianggo.Hitec médis diadegkeun di Shanghai di 2011 jeung pabrik aya di Nantong.Kalawan ngembangkeun gancang on ékonomi Cina jeung téhnologi, Hitec téh bisa nerapkeun téhnologi paling canggih pikeun garis produksi, mun employ jalma well-dididik sarta dilatih pikeun ngahasilkeun sarta auditors profésional pikeun kontrol kualitas, sarta pikeun ngadegkeun lingkungan produksi wareg pikeun ngahasilkeun, packing na sterilizing. .Sadaya faktor ieu ngajamin kualitas Hitec ditampi ku konsumén anu terhormat.

1
5

Pabrik kami

Hitec Médis gaduh sababaraha garis produk anu béda pikeun nyayogikeun rupa-rupa produk pikeun nyumponan sarat pasar, anu tiasa nawiskeun para nasabah hiji-eureun layanan.Sadaya produk anu disterilisasi diproduksi di handapeun kamar beberesih tingkat 100000.Unggal prosés produksi dijalankeun dina sistem kontrol kualitas ISO 13485.

Produk Kami

Sadaya produk urang kalebet produk anu tiasa dianggo médis

Sistim drainase tatu Closed, sistem drainase tatu katutup (Spring), Silicone tube drainase thoracic, T ngawangun tube drainase silicone, Silicone Babak Perforated Drains, Silicone Babak Channel/Fluted Drains, Silicone Datar Perforated Drains, Silicone Datar Fluted Drains.

Latex foley catheter, Silicone foley catheter, Latex malecot catheter, Latex kondom catheter, kantong cikiih, kantong cikiih leg, Nelaton catheter, stent cikiih, Spigot.

Endotracheal tube, Tracheostomy tube, intubating stylet, bougie, Laryngeal mask airway, Endobronchial tube, Soda lime, Epidural needle, Spinal needle.

Yankauer nyeuseup cecekelan, Nyeuseup nyambungkeun tube, PVC nyeuseup catheter, Dahar tube, beuteung tube PVC, beuteung tube silicone, Retal tube, Closed nyeuseup catheter.

Infusion & transfusi set: Infus set, Transfusi set, Kulit sirah urat set, Kukupu jarum ngumpulkeun getih, Jarum Suntik, garis getih, Hemodialyzer.

Topeng oksigén sareng tubing, Topeng Aerosol, Topeng Nebulizer, Topeng Non-rebreath, Topeng multi-venturi, Topeng venturi adjustable sareng 6 diluters, topéng trakeostomi, pas nebulizer, kanula oksigén nasal, Topeng raray bantal hawa PVC, Sirkuit pernapasan, Gunung Kateter, Guedel Airway, Nasopharyngeal Airway, Panas sareng Uap Exchanger Filter (HMEF), Manual resuscitator.