page_banner

produk

  • Trakeostomi Tube Panyekel, Panyekel pikeun pipah trakeostomi

    Trakeostomi Tube Panyekel, Panyekel pikeun pipah trakeostomi

    Aman tur gampang ngagunakeun tab Velcro cocog sagala ukuran tungtung flange tube trakeostomi urang

    Panjangna disaluyukeun pikeun nyocogkeun ka kalolobaan pasien, ti murangkalih dugi ka dewasa

    Lateks-Gratis

  • Pipa endotracheal kalayan lumen évakuasi

    Pipa endotracheal kalayan lumen évakuasi

    Endotracheal tube kalawan lumen évakuasi dituduhkeun pikeun manajemén airway ku oral / nasal intubation trachea, sarta pikeun évakuasi atawa drainase tina spasi subglottic.

    Saluran pernapasan nyaéta jalur pernapasan manusa anu ditutupan ku mémbran mukosa, sareng gerbang pikeun hawa luar asup sareng kaluar tina awak manusa.Ieu secretes mukus pikeun humidify jeung panas hawa datang ti dunya luar.

  • Pipa trakeostomi diborgol, teu diborgol

    Pipa trakeostomi diborgol, teu diborgol

    Pipa trakeostomi digunakan untuk memberikan ventilasi tekanan positif, menyediakan jalan nafas paten, dan memberikan akses ke saluran pernapasan bawah untuk bersihan jalan nafas.Ukuran pipa trakeostomi dirumuskeun ku diaméter jero, diaméter luar, panjang, sareng kelengkungan.Pipa trakeostomi tiasa dicuffed atanapi uncuffed sareng tiasa fenestrasi.Sababaraha tabung trakeostomi dirancang kalayan kanul batin.Penting pikeun dokter anu ngarawat pasien anu nganggo pipah trakeostomi pikeun ngahargaan nuansa rupa-rupa desain tabung trakeostomi sareng milih tabung anu cocog sareng pasén.

  • Stylet Intubating Endotracheal

    Stylet Intubating Endotracheal

    Stylet intubating diwangun ku hiji strip aluminium sarta hiji tube luar.The leungeun baju luar dijieunna tina bahan PVC.The intubating stylet dipaké pikeun shaping di klinik pikeun mempermudah intubation.Pasang kawat pemandu kana pipa endotrakeal sateuacan intubasi.The Intubating stylet nyadiakeun bantuan positif pikeun intubasi.palastik coated stylet fléksibel dirancang pikeun mantuan dina bubuka ET Tube on penderita leuwih hese.Ngidinan tabung ET diarahkeun langkung gampang pikeun intubasi anu sesah.Intubating stylet bisa dipak jeung dijual babarengan jeung Endotracheal Tube, atawa Reinforced Endotracheal Tube sasuai.

  • Endotracheal / Tracheal Tube Introducer Bougie

    Endotracheal / Tracheal Tube Introducer Bougie

    Introducer Tube Endotracheal (Bougie) ieu gaduh kaku anu pas pikeun gampang dilebetkeun.Ukuran dewasa pas 6mm-11mm tabung.Endotracheal Tube Introducer mangrupikeun alat pernapasan anu dianggo dina prosedur bedah pikeun nyayogikeun aksés anu teu kaduga kana jalan napas pasien.Hitec nawarkeun rupa-rupa introducer tube endotracheal nu ngidinan aksés unmitigated kana airway pasien.Introduksi kami duanana teguh sareng fléksibel, mastikeun betah maksimal nalika masangkeun.

  • Tube Endobronchial Lumen Ganda

    Tube Endobronchial Lumen Ganda

    Pipa endobronchial ngamungkinkeun pikeun inflasi hiji paru sakumaha dituduhkeun pikeun bedah thoracic atawa perawatan intensif.Aya pilihan Bronch-Cath katuhu sareng kénca gumantung kana paru-paru anu kedah diventilasi.Pipa ngagaduhan trakeal tekanan rendah sareng cuff bronkial pikeun ngaminimalkeun résiko karusakan mukosa.Cuff bronkial anu dirarancang khusus ngabantosan lokasi ujung distal nalika verifikasi dikonfirmasi ku bronkoskop serat optik.Aya kurva sakedik di ujung distal pikeun ngabantosan panempatan.Aya ogé hiji x-ray opak carnal hook pikeun confirming panempatan.

  • Silicone bertulang Endotracheal Tube

    Silicone bertulang Endotracheal Tube

    Fortune Silicone Endotracheal Tube didamel tina 100% silikon kelas médis.Éta nyayogikeun bio-kompatibilitas sareng kalenturan anu unggul.Transparansi hébat ngamungkinkeun inspeksi visual gampang.Kalulusan jeung X-ray garis opaque mantuan jero tur konfirmasi lokasi.Balon pilot dilengkepan pikeun ngawas status balon.Model cuff tekanan rendah sayogi pikeun ngirangan tekanan dina témbok trakea sareng nyayogikeun kanyamanan anu langkung ageung pikeun pasien.

  • Endotracheal tube, Tracheal tube, ETT

    Endotracheal tube, Tracheal tube, ETT

    Endotracheal Tube nyaéta alat anu diasupkeun kana trakea penderita ngaliwatan sungut atawa irung pikeun ngajaga jalan napas anu kabuka.Hal ieu dipaké pikeun mantuan pangiriman gas ubar keur ngabius atawa hawa ka jeung ti sabar.Kontrol jalan napas kalayan pipa Endotracheal biasana dianggap salaku 'Standar Emas'.Pipa endotracheal mangrupikeun tujuan ngadegkeun sareng ngajaga jalan napas anu patén sareng pikeun mastikeun pertukaran oksigén sareng karbon dioksida anu nyukupan.

  • PVC, bertulang, lisan / nasal Endotracheal tube

    PVC, bertulang, lisan / nasal Endotracheal tube

    Pipa intubasi trakea anu diperkuat ngagaduhan cinyusu komprési kakuatan tinggi anu diwangun, henteu paduli kumaha sikep pasien robih, éta moal ambruk atanapi cacad tabung intubasi.Utamana cocog pikeun sababaraha bedah sikep husus, posisi rawan atawa bedah deui, bisa ngarojong témbok tube teu twisted atanapi cacad.