page_banner

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Dupi abdi tiasa meunang sababaraha sampel?

Kami ngahormatan pikeun ngirim anjeun conto gratis, tapi biaya kurir kedah ditanggung ku perusahaan anu terhormat.

Kumaha ngeunaan waktos pangiriman?

1).Pikeun Sampelepesenan, ieubakal disiapkeun dina 5 poé.

2) .Pikeun urutan bulk,biasana, éta peryogi 20-30 dinten, anudumasar kana anjeunr kuantitas.

Dupi anjeun tiasa ngadamel kustomisasi?

OEM& ODM anungabagéakeun.

1).Desain sarta ngahasilkeun basaddina ide sareng draf anjeun.

2).Disaluyukeunbungkusan.

Kumaha ngeunaan pembayaran?

1. Jumlahna kirang ti usd5000, kedah dibayar sateuacanna.

2. Jumlah leuwih ti usd5000, urang nampi 30% sateuacanna jeung 70% saméméh kiriman.

Kumaha ngeunaan pengiriman barang?

1. Pikeun urutan sampel, éta bisabe dikirim ku parusahaan express kawas UPS,Fedex,TNT ect.We boga gawé babarengan kuat sareng maranehna sarta lamun geus express dikumpulkeun akun, anjeun moal kudu mayar kami.

2. Pikeun urutan bulk, éta ngalakukeunanabe dikirim ku sea.We gaduh forwarder kerjasama urang jeung anjeun ogé tiasa make Anjeunmiliknaforwarder.

Kumaha upami jasa anjeun?

1. Sakur Inquiries bakal ngawaler dina 24 jam.

2.Gancangprodusén profésional,kami nawiskeunmasalah kualitasjeungharga kalapa.

3. Sadaya produk bakal mastikeun kualitas dipariksaedsareng dibungkus saé sateuacan dikirim.

4.Kami tiasa ngabantosan anjeun ngalamarpikeunsertipikat relevan.

Rék gawé bareng jeung urang?