page_banner

produk

  • Sistim drainase tatu katutup (Hollow)

    Sistim drainase tatu katutup (Hollow)

    Produk ieu ngawengku 3-spring evacuator, PVC tubing, Y konektor, PVC tube drainase sarta trocar stainless steel.

    Bahan baku utama: PVC jeung / atawa karét silicone nurutkeun pipa drainase jeung peti bahan béda dipaké bisa dibagi kana PP, PS, SS tilu jenis.Numutkeun kapasitas wadahna béda bisa dibagi kana 400ml na 800ml.

    Produk ieu dianggo pikeun beuteung, dada, payudara sareng bagian sanés tina cairan, nanah sareng saluran getih

  • Sistim drainase tatu katutup (Spring)

    Sistim drainase tatu katutup (Spring)

    Spring PVC A Jackson-Pratt 3-Spring Waduk Closed tatu Sistim drainase

    Sistim drainase nyeuseup tatu katutup kalawan spring bellow transparan cocog pikeun drainase handapeun tekanan négatip pos operatively kalawan pilihan pikeun beroperasi hiji atawa dua catheters sakaligus.

  • Sistim drainase Reservoir Silicone

    Sistim drainase Reservoir Silicone

    Uinversal stepped adaptor ngamungkinkeun nyambungkeun kana sagala jinis tabung nyeuseup.

    Kualitas klep anti réfluks sagemblengna ngaleungitkeun réfluks cair.

    Ngajaga kasaimbangan asor tina tatu;Nyadiakeun lingkungan penyembuhan anu saé.

    Solokan getih sareng cairan tanpa aya pangaruh kana situs bedah.

    Éféktif nyegah nyebrang inféksi sareng polusi