page_banner

warta parusahaan

warta parusahaan

  • Hitec Médis MDR latihan -Defination

    Hitec Médis MDR latihan -Defination

    Pelatihan MDR Médis Hitec -Defination Alat Médis Ieu nujul kana sagala instrumen, alat-alat, alat, software, susuk, réagen, bahan, atawa item sejenna dipaké solely atawa digabungkeun ku produsén pikeun hiji atawa leuwih tujuan médis husus dina awak manusa: Diagnosis , pencegahan, ngawas...
    Maca deui
  • Pelatihan médis Hitec ngeunaan Peraturan MDR

    Pelatihan médis Hitec ngeunaan Peraturan MDR

    Pelatihan Kedokteran Hitec ngeunaan Peraturan MDR Minggu ieu kami ngalaksanakeun pelatihan ngeunaan peraturan MDR.Hitec Médis ngalamar sertipikat CE MDR sareng diperkirakeun kéngingkeun Méi payun.Urang diajar ngeunaan prosés ngembangkeun peraturan MDR.Dina 5 Méi 2017, Jurnal Resmi Uni Éropa...
    Maca deui
  • 2023 MEDICA Jérman

    2023 MEDICA Jérman

    Babaturan anu dihormat, Wilujeng sumping di stan Médis Hitec di MEDICA, Jérman salami 13 Nopémber dugi ka 16 Nopémber 2023.
    Maca deui
  • 2023 CMEF SHENZHEN Booth Aula 11 S02

    2023 CMEF SHENZHEN Booth Aula 11 S02

    2023 CMEF SHENZHEN Booth Hall 11 S02 Kami milu dina CMEF 2023 di Shenzhen salami 28 dugi ka 31 Oktober.Aya seueur jalma anu sumping ka stan kami opat dinten ieu.Kami calik sareng ngobrol-ngobrol sareng mitra kami anu parantos damel babarengan sareng kami dina…
    Maca deui
  • Adat istiadat Cina ngungkabkeun léngkah-léngkah énggal pikeun ningkatkeun perdagangan ngolah

    ADAT CINA UNVEILs ukuran anyar pikeun naekeun dagang ngolah Administrasi Umum Adat istiadat geus ngawanohkeun 16 ukuran reformasi pikeun piara ngembangkeun kualitas luhur dagang processing ku tackling tantangan jeung isu nu ngahalangan tumuwuhna, ceuk hiji resmi Salasa.Ukuran ieu ...
    Maca deui
  • HOSPITAL EXPO 2023, Jarkata, Indonésia

    HOSPITAL EXPO 2023, Jarkata, Indonésia

    HOSPITAL EXPO 2023, Jarkata, Indonesia Wilujeng sumping nganjang ka Hitec di Hall A 012. Kami mangrupikeun produsén sareng eksportir produk Respiratory, Anesthesia, Urological and Infusion ti saprak 2011. Sakumaha biasa, kami mawa produk utama kami ka stan.Kami hoyong ngobrol sareng sémah ngeunaan produk kami ...
    Maca deui
  • Médis Fair Thailand 2023

    Médis Fair Thailand 2023

    Pameran Médis Thailand 2023 Wilujeng sumping di stan Hitec Médis nomer S10 di Pameran Médis Thailand 2023 di Bangkok salami 13-15 Séptémber 2023. Médis Hitec, produsén profésional pikeun Pernafasan, Anestésiologi, Urologi sareng produk set Infusion.Kami ngadeg taun 2011, ayeuna ngajual produk ka ...
    Maca deui
  • RESILIENCE dagang luar nagri katempo

    Perdagangan luar nagri Cina diperkirakeun nahan tangtangan anu ditimbulkeun ku lingkungan global anu kompleks sareng nunjukkeun daya tahan anu kuat pikeun nguatkeun pertumbuhan ékonomi nagara dina satengah kadua taun ieu, saur pejabat pamaréntah sareng analis dina Kemis.Aranjeunna ogé ngadesek langkung seueur ...
    Maca deui
  • Katilu CHINA-AFRIKA ÉKONOMI AND TRADE EXPO

    Katilu CHINA-AFRIKA ÉKONOMI AND TRADE EXPO

    THE CHINA-AFRICA EKONOMI AND TRADE EXPO Katilu Wilujeng sumping didatangan Hitec Médis di Katilu Cina-Afrika Ékonomi jeung Perdagangan Expo di Changsha Hunan Cina Dina Juni, Hunan bakal ngabagéakeun loba tamu internasional dibédakeun jeung grup badag babaturan Afrika anu bakal mawa tinggi- produk Afrika kualitas ...
    Maca deui
  • Léngkah-léngkah pikeun ngabantosan manaskeun perdagangan luar negeri

    Dokumén nyauran pikeun neruskeun paméran langsung pikeun ningkatkeun pertumbuhan ékspor A guideline nembé dikaluarkeun ngandung rakit insentif kawijakan lengkep jeung beton aimed dina ngajaga perdagangan luar nagri Cina sarta optimizing struktur dagang datang dina waktu kritis, sabab kudu instill loba-diperlukeun c.. .
    Maca deui
  • +RUMAH SAKIT / Sao Paulo Brazil, 23-26 Méi

    +RUMAH SAKIT / Sao Paulo Brazil, 23-26 Méi

    Wilujeng sumping didatangan Hitec Médis di Hospitalar 2023 di São Paulo Brazil Hitec stan nomer F-300e Anjeun warmly wilujeng sumping didatangan Hitec Médis.Hitec nyaéta produsén profésional tina Pernafasan, Anesthesia jeung urological disposables ti Cina saprak 2011. Hormat, miharep éta Hitec bisa jadi salah sahiji y ...
    Maca deui
  • 2023 cinyusu CMEF, stan No.5.2M58

    2023 cinyusu CMEF, stan No.5.2M58

    Halo réréncangan urang, kami kalayan tulus ngajak anjeun ka stan kami 5.2M58 di 2023 spring CMEF ti 14 dugi ka 17 Mei di Shanghai, China.Hitec médis, produsén profésional Engapan, Anesthesia jeung produk Urological.Pilari maju ka pendak sareng anjeun dina paméran.
    Maca deui