page_banner

produk

  • IV Infusion Set jeung Tube Latex, Y-situs

    IV Infusion Set jeung Tube Latex, Y-situs

    Set Infusion nyaéta jarum tunggal, steril, jangjang anu dibeungkeut kana pipa anu fleksibel sareng konektor.Éta tiasa dianggo sareng sababaraha sistem pikeun infus cairan intravena kalayan sistem luer.

    Éta kalebet pelindung palastik pikeun spike, spike, inlet hawa, tabung lemes, kamar netes, saringan sareng régulator aliran.bagian béda séjén nu nurutkeun sarat konsumén '.

  • IV Burette set Infusion Set jeung Burette

    IV Burette set Infusion Set jeung Burette

    Infusion steril diatur kalawan chamber lulus (burette) nyaéta pikeun administrasi intravena laun tina volume tepat infusion atawa ubar injectable, dina jangka waktu nu tangtu.Sistem ieu ngabatesan résiko hipervolemia (volume kaleuleuwihan infus anu dipasihkeun ka pasien).Henteu tiasa dianggo pikeun getih sareng produk getih.

  • IV Cannula Catheter kalawan Port & Jangjang

    IV Cannula Catheter kalawan Port & Jangjang

    Kateter IV kagolong kana barang-barang médis anu tiasa dibuang, janten frékuénsi ngagunakeunana tinggi pisan.

    Samentara éta, pikeun nyugemakeun kabutuhan béda jeung kabiasaan ngagunakeun, kami geus dirancang loba jenis. Kami bisa nyadiakeun Anjeun port suntik, Kukupu, Pen-kawas jeung jangjang Leutik.

    Ngeunaan ukuran jarum, urang tiasa nyayogikeun anjeun 14G, 16G, 18G, 20G, 22G, 24G sareng 26G.

    Dina waktu nu sarua, konsumén bisa milih warna béda pikeun ngabedakeun them.We gaduh sababaraha kelir biasa, kayaning pink, bulao, konéng jeung saterusna.

  • Set Urat Kulit Kepala / Set Infus Kukupu

    Set Urat Kulit Kepala / Set Infus Kukupu

    Set Urat Kulit Kepala mangrupikeun jarum tunggal, steril, jangjang anu dibeungkeut kana pipa anu fleksibel sareng konektor.Éta tiasa dianggo pikeun infus gravitasi intravena.

  • Extension Médis Siapkeun Disposable IV Extension Tube

    Extension Médis Siapkeun Disposable IV Extension Tube

    Dijieunna tina PVC kelas médis atanapi DEHP gratis

    Panjangna sayogi ti 15cm dugi ka 250cm

    Luhur fléksibel sareng tahan kink

  • Médis Luer Konci Slip 60ml 50ml 20ml 10ml 5ml 3ml 2ml 1ml Médis Disposable Jarum Suntik jeung Jarum

    Médis Luer Konci Slip 60ml 50ml 20ml 10ml 5ml 3ml 2ml 1ml Médis Disposable Jarum Suntik jeung Jarum

    Jarum suntik nyaéta pompa reciprocating basajan anu diwangun ku plunger anu pas dina tabung silinder anu disebut tong.Plunger tiasa ditarik sacara linear sareng kadorong sapanjang jero tabung, ngamungkinkeun jarum suntik tiasa asup sareng ngaluarkeun cairan atanapi gas ngalangkungan liang pembuangan di payun.(buka)tungtung tabung.

  • Disposable 0.5cc / 1CC Insulin Jarum Suntik

    Disposable 0.5cc / 1CC Insulin Jarum Suntik

    Jarum suntik diwangun ku tong, plunger, gasket, garis kalulusan, hub jarum, tabung jarum sareng tutup pelindung jarum.30Unit atanapi 100Unit pikeun pilihan.

    Laras cukup transparan pikeun ngamungkinkeun pangukuran gampang tina volume anu aya dina jarum suntik sareng deteksi gelembung hawa.

    Plunger pas pisan kana jero tong, ngajangjikeun kabebasan gerak.

    Kalulusan dicitak ku mangsi indelible dina tong gampang dibaca.

  • Médis Otomatis-nganonaktipkeun Jarum Suntik Kasalametan

    Médis Otomatis-nganonaktipkeun Jarum Suntik Kasalametan

    Jarum suntik diwangun ku tong, plunger sareng piston.

    Laras cukup transparan pikeun ngamungkinkeun pangukuran gampang tina volume anu aya dina jarum suntik sareng deteksi gelembung hawa.

    Plunger pas pisan kana jero tong, ngajangjikeun kabebasan gerak.

    Kalulusan dicitak ku mangsi indelible dina tong gampang dibaca.

  • Set getih Transfusi getih Set

    Set getih Transfusi getih Set

    Set transfusi nyaéta jarum tunggal, steril, jangjang anu dibeungkeut kana pipa anu fleksibel sareng konektor.Éta tiasa dianggo sareng sababaraha sistem pikeun suplai sareng ngumpulkeun getih (sistem adaptor luer, wadah,) sareng / atanapi transfusi cairan intravena nganggo sistem luer.

    Éta kalebet pelindung palastik pikeun spike, spike, inlet hawa, tabung lemes, kamar netes, saringan getih sareng régulator aliran.