page_banner

produk

Pangiriman Oksigén Topeng Trakeostomi

pedaran pondok:

Topeng trakeostomi mangrupikeun alat anu dianggo pikeun nganteurkeun oksigén ka pasien trakéostomi.Hal ieu dipaké sabudeureun beuheung ngaliwatan tube trach.

A tracheostomy mangrupakeun bukaan leutik ngaliwatan kulit dina beuheung anjeun kana windpipe (trachea).Pipa plastik leutik, anu disebut pipah trakeostomi atanapi pipah trach, ditempatkeun ngaliwatan bukaan ieu kana trakea pikeun ngabantosan jalanna tetep kabuka.Hiji jalma ngambekan langsung ngaliwatan tabung ieu, tinimbang ngaliwatan sungut jeung irung.


Rincian produk

Tag produk

Bahan

TheTtopeng racheostomy dijieunna tina PVC di kelas médis, diwangun ku topeng, konektor tubing swivel na neckband.

The Neckband dijieunna tina nyaman, bahan nonbiting;konektor tubing swivel idin aksés ti dua sisi pasien.Snap khusus ngamungkinkeun masker dipiceun kalayan gangguan minimal pikeun pasien.

Fitur

- Dipaké pikeun nganteurkeun gas oksigén ka penderita tracheostomy;

- Dipasang dina beuheung pasien dina pipa trakeostomi.

- Terapi aerosol

- Panyambung tubing swivels 360 derajat

- Pikeun tracheostomy sareng laringectomy

- 100% lateks bébas

- Kantong peelable

- Steril ku EO, pamakéan tunggal

- PVC kelas médis (DEHP atanapi DEHP gratis sayogi)

- Tanpa pipah oksigén

Ukuran

- murangkalih

- Sawawa

Item No.

Ukuran

HTA0501

murangkalih

HTA0502

Dewasa

Parentah Pikeun Paké

CATETAN: Parentah ieu mangrupikeun pedoman umum pikeun dianggo ku tanaga médis anu mumpuni.

- Pilih diluter oksigén anu cocog (héjo pikeun 24%, 26%, 28% atanapi 30%: bodas pikeun 35%, 40% atanapi 50%).

- Selapkeun éncér kana tong VENTURI.

- Pilih konsentrasi oksigén anu ditunjuk ku netepkeun indikator dina diluter kana persentase anu pas dina tong.

- Geser pageuh cingcin konci kana posisi leuwih diluter nu.

- Upami humidifikasi dipikahoyong, paké adaptor kalembaban anu luhur.Pikeun masang, cocog alur dina adaptor jeung flanges on diluter tur geser pageuh kana tempat.Sambungkeun adaptor ka sumber asor kalayan pipah bore ageung (teu disadiakeun). 

- Perhatosan: Anggo ukur hawa kamar sareng adaptor kalembaban anu luhur.Pamakéan oksigén bakal mangaruhan konsentrasi anu dipikahoyong.

- Sambungkeun pipa suplai ka diluter sareng ka sumber oksigén anu pas.

- Saluyukeun aliran oksigén kana tingkat anu pas (tingali tabél di handap) sareng pariksa aliran gas ngaliwatan alat.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami