page_banner

produk

Médis basajan méwah cikiih Kantong

pedaran pondok:

1.With port sampel needleless pikeun sampling cikiih aman

2. Kalawan klep non-balik pikeun nyingkahan aliran deui cikiih, ningkatkeun kaamanan sabar


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Inlet tube:

-Beungeut lemes jeung kink-tahan

-Dina panjangna 90 cm, panjangna séjén sadia sakumaha per pamundut

-With konektor kerucut, nyadiakeun sambungan gampang tur teguh kana catheters drainase

-With port sampel needleless pikeun sampling cikiih aman

- Taya clamps

- Taya gantungan

- Taya chamber netes

Outlet:

-Sadia kalawan outlet Push-Pull klep, klep screw na T klep

-Push-Pull klep / klep screw: pikeun gampang ngosongkeun sarta spillage minimal

-T klep: pikeun gampang drainase kantong hiji-dibikeun

Kantong:

-With klep non-balik pikeun nyingkahan aliran deui cikiih, ningkatkeun kaamanan sabar

- Kalawan skala lulus dicitak dina

-Warna sareng Bodas atanapi Transparan

Kapasitas -Kantong kalayan 2000ml pikeun panggunaan standar

Spésifikasi

Kantong Kemih Méwah Basajan

Item No.

Outlet

Kapasitas Kantong

Panjang pipah (cm)

HTB1124

Ngadorong klep

2000 ml

90 / batur

HTB1125

klep screw

2000 ml

90 / batur

HTB1126

T klep

2000 ml

90 / batur

Parentah pikeun pamakéan

1. Buka bungkusan sareng cabut kantong cikiih tina bungkusan

2. Ngagantung kantong cikiih deukeut suku ranjang jeung posisi tube nyambungkeun pikeun ngidinan hiji aliran gampang

3. Amankeun tabung nyambungkeun sareng ranjang-klip

4. Sambungkeun konektor ka corong drainase tina catheter cikiih

5. Ganti kantong cikiih

-piceun kantong cikiih dipaké ayeuna

-tutup klip selang

- ngusap corong drainase kateter cikiih

-Sambungkeun kantong cikiih séjén kana corong drainase katéter cikiih.

6. Buka outlet handap pikeun solokan cikiih kaluar kana jamban.Upami anjeun kedah ngarékam jumlahna, solokan cikiih kana wadah anu disayogikeun pikeun tujuan ieu, rekam jumlahna sareng piceun cikiih kana jamban.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami