page_banner

produk

Silicone coated Disposable Pezzer Drainase Natural Latex Malecot Kateter

pedaran pondok:

Kateter nyaéta tabung anu fleksibel disimpen dina awak pikeun solokan sareng ngumpulkeun cikiih tina kandung kemih.

Kateter Urethral nyaéta tabung fléksibel anu dialirkeun kana uretra nalika katéterisasi kemih sareng kana kandung kemih pikeun solokan cikiih, atanapi pikeun nyelapkeun cairan kana kandung kemih.Kateter uretra dipaké di departemén urologi, ubar internal, bedah, obstetrics, sarta ginekologi pikeun drainase cikiih jeung nginum obat.Hal ieu ogé dipaké pikeun penderita nalangsara formulir pindah kalawan kasusah atawa keur sagemblengna ranjang-ridden.Gampang dianggo, dipercaya dina pagelaran, sareng gratis iritasi.


Rincian produk

Tag produk

Kateter Foley Latex

Kateter nyaéta tabung anu fleksibel disimpen dina awak pikeun solokan sareng ngumpulkeun cikiih tina kandung kemih.

Kateter Urethral nyaéta tabung fléksibel anu dialirkeun kana uretra nalika katéterisasi kemih sareng kana kandung kemih pikeun solokan cikiih, atanapi pikeun nyelapkeun cairan kana kandung kemih.Kateter uretra dipaké di departemén urologi, ubar internal, bedah, obstetrics, sarta ginekologi pikeun drainase cikiih jeung nginum obat.Hal ieu ogé dipaké pikeun penderita nalangsara formulir pindah kalawan kasusah atawa keur sagemblengna ranjang-ridden.Gampang dianggo, dipercaya dina pagelaran, sareng gratis iritasi.

Kateter Urethral dipaké dina departemén urologi, ubar internal, bedah, obstetrics, sarta ginekologi pikeun drainase cikiih jeung nginum obat.Hal ieu ogé dipaké pikeun penderita nalangsara formulir pindah kalawan kasusah atawa keur sagemblengna ranjang-ridden.Kateter Urethral dialirkeun kana uretra nalika katéterisasi kemih sareng kana kandung kemih pikeun solokan cikiih, atanapi pikeun nyelapkeun cairan kana kandung kemih.

Pikeun ngahontal tujuan anu disebatkeun di luhur, produk kedah ngagaduhan fungsi ieu: drainase cikiih sareng/atanapi nyelapkeun cairan kana kandung kemih pikeun pangobatan.

Drainase cikiih sareng obat:

Kateter Urethral didamel tina lateks alami anu gaduh kaku anu pas, tahan ka kink sareng cukup lemes pikeun katéterisasi kemih.Saatos inserting, lumen drainase tina catheter Urethral bakal bisa solokan cikiih atawa ngaluarkeun cairan kana kandung kemih.

Rincian produk

Beungeut:

- Beungeut lemes sareng tip ngamungkinkeun panempatan atraumatic pikeun ningkatkeun kaayaan pasien

- 100% silicone coated, alus pikeun penderita alergi latex

- palapis hidrofilik geus sadia

Tip:

- Kateter tungtung kalawan opat jangjang leutik

- Jangjang nyaimbangkeun katéter sareng tahan dina tempatna, ngirangan résiko kaluar sareng dislodgment

Jenis:

- 1 jalan Fr 12-40

Dimaksudkeun pikeun dianggo:

- Pikeun drainase samentara dina penderita incontinence atanapi batu ginjal

- Batu ginjal ogé bisa ditularkeun ku cara ngasupkeun katéter malecot langsung kana uretra.Kateter tindakan salaku stent anu bakal ngidinan batu ngaliwatan aman, sarta cikiih bakal lemes.

Item No. Ukuran (Fr/CH) Item No. Ukuran (Fr/CH)
Silicone coated Dilapis hidrofilik Silicone coated Dilapis hidrofilik
HTB1012 HTB1012H 12 HTB1028 HTB1028H 28
HTB1014 HTB1014H 14 HTB1030 HTB1030H 30
HTB1016 HTB1016H 16 HTB1032 HTB1032H 32
HTB1018 HTB1018H 18 HTB1034 HTB1034H 34
HTB1020 HTB1020H 20 HTB1036 HTB1036H 36
HTB1022 HTB1022H 22 HTB1038 HTB1038H 38
HTB1024 HTB1024H 24 HTB1040 HTB1040H 40
HTB1026 HTB1026H 26      

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami