page_banner

produk

Feeding tube nasogastric tube

pedaran pondok:

Tabung dahar nyaéta tabung plastik leutik, lemes, disimpen ngaliwatan irung atawa sungut kana burih., pikeun ngawanohkeun dahareun, zat gizi, obat, atawa bahan séjén kana burih, atawa ngalirkeun eusi nu teu dihoyongkeun tina burih, atawa decompress burih.Jeung nyedot kaluar cairan burih pikeun nguji jeung sajabana Nepi ka hiji jalma bisa nyokot dahareun ku sungut.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ftube eeding nyaéta tabung plastik leutik, lemes, disimpen ngaliwatan irung atawa sungut kana burih., pikeun ngawanohkeun dahareun, zat gizi, obat, atawa bahan séjén kana burih, atawa ngalirkeun eusi nu teu dihoyongkeun tina burih, atawa decompress burih.Jeung nyedot kaluar cairan burih pikeun nguji jeung sajabana Nepi ka hiji jalma bisa nyokot dahareun ku sungut.

ThePamakéan umum tina tabung dahar ngawengku:

Nyadiakeun gizi: Dahareun, dina bentuk cair, tiasa disayogikeun ngalangkungan tabung tuang.Tube feeding, atanapi nutrisi enteral, tiasa dipasihkeun ngalangkungan tabung pikeun nyayogikeun karbohidrat, protéin, sareng lemak ka awak tanpa ngabutuhkeun pasien pikeun ngelek atanapi nyapek.

Nyayogikeun cairan: Cai tiasa disayogikeun ku tabung tuang supados pasien tetep terhidrasi tanpa kedah masihan cairan IV.

Nyadiakeun nginum obat: Pangobatan, kaasup loba Pél sarta tablet, bisa dibikeun ngaliwatan tube dahar.Tablet tiasa ngabutuhkeun ngagiling sareng sababaraha kapsul kedah dibuka, tapi upami partikelna cukup leutik, kalolobaan pangobatan tiasa dicampur sareng cai sareng dikaluarkeun ngaliwatan tabung tuang.

Decompressing burih: Sababaraha jenis tube dahar bisa dipaké pikeun miceun hawa tina burih.Sababaraha jinis tabung dahar, anu samentawis, khususna, tiasa dihubungkeun kana nyeuseup pikeun ngaleungitkeun gas tina lambung pikeun ngirangan distention1 sareng kembung.

Ngaleungitkeun eusi burih: Upami anjeun henteu ngolah tuangeun atanapi cairan, anjeun tiasa gaduh tuangeun dina beuteung anu nyababkeun teu ngarareunah, seueul, utah, atanapi nyeri beuteung sareng kembung.Nyeuseup lembut tiasa dianggo pikeun ngaleungitkeun cairan sareng partikel leutik dahareun tina beuteung anjeun.

Fitur

tabung:

permukaan -Smooth na tip ngamungkinkeun panempatan atraumatic pikeun ditingkatkeun sabar conform

-With ujung kabuka tungtung distal (tip katutup aya ogé), atraumatic, ningkatkeun fungsi nyadiakeun gizi pikeun penderita anu teu bisa ménta gizi ku sungut, teu bisa ngelek aman, atawa butuh supplementation gizi, atawa dina ventilator mékanis

-Sadia kalawan garis X-ray

-pirogen bébas, euweuh réaksi hemolytic, euweuh karacunan sistemik akut.

-Thicker (ti tube Feeding) tube bisa dipaké pikeun nyedot kaluar cairan burih pikeun nguji

Panon lateral:

-Tutup tungtung distal ku opat panon gurat

-Lemes ngawujud tur kirang trauma

-Diaméter anu langkung ageung ngamaksimalkeun laju aliran

Panyambung sareng jinis:

-Universal corong ngawangun konektor pikeun aman

Bahan atah:

-Bahan gradasi médis anu lengkep sareng henteu bau, masihan kasalametan sareng kanyamanan pikeun pasien

- Non-toksik, non-iritasi Médis-grade PVC atanapi Silicone 100%

Konektor kode warna pikeun idéntifikasi ukuran gancang

Spésifikasi

Tabung dahar

Item No.

Ukuran (Fr/CH)

Coding Warna

HTD0904

4

Beureum

HTD0905

5

Abu

HTD0906

6

Héjo lampu

HTD0908

8

Biru

HTD0910

10

Hideung

HTD0912

12

Bodas

HTD0914

14

Héjo

HTD0916

16

oranyeu

HTD0918

18

Beureum

HTD0920

20

Koneng


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori