page_banner

produk

Sirkuit Pernafasan & Anesthesia

pedaran pondok:

Sirkuit napas anu tiasa dianggo dianggo dina sapotong T-aliran preferensial sareng ventilator perawatan kritis.Sirkuit engapan disposable aya dina kombinasi sareng Tracheal Tube / atanapi Heat And Moisture Exchanger Filter sareng respiratory -machine, nawiskeun jalan anu sederhana, merenah, sareng efisien pikeun pangiriman gas klinik, sapertos gas anestetik, gas oksigén.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

- Médis-grade EVA / bahan pe

- Sadia sareng kantong gas sareng sarap cai

- Sadia kalawan latex / kantong bébas latex

- Sadia kalawan dahan tambahan

- Sadia sareng tabung fléksibel tabung Corrugated sareng tabung smoothbore

Sirkuit

- PVC non-toksik, sadia kalawan Scented na unscented

- Sadia kalawan Corrugated / Expandable / Smoothbore

- Bahan sareng panyambungna anu mumpuni ngahindarkeun bocor

Kantong engapan

- Tipe: Latex / Latex Free

- Kapasitas sayogi sareng 1 / 1.5 / 2 / 3 / 4 L

Ukuran

Sirkuit Pernafasan & Anesthesia / Tipe bore lemes

Item No.

Ukuran

Ukuran Pasien

HTA1001

1,2 m

Dewasa

HTA1007

1,5 m

Anaking

HTA1002

1,6 m

Dewasa

HTA1008

1,6 m

Anaking

HTA1003

1,8 m

Dewasa

HTA1009

1,8 m

Anaking

HTA1030

30 m

Dewasa

 

Item No.

Ukuran

Spésifikasi

HTA1004

Dewasa

1.6m tube corrugated kalawan kantong gas 2L

HTA1014

Anaking

1.6m tube corrugated kalawan kantong gas 2L

HTA1011

Dewasa

1.6m tube fléksibel jeung kantong gas 2L

HTA1012

Anaking

1.6m tube fléksibel jeung kantong gas 2L

HTA1013

Dewasa

1.6m tube bore lemes kalayan kantong gas 2L

HTA1017

Anaking

1.6m tube bore lemes kalayan kantong gas 2L

 

Item No.

Ukuran

Spésifikasi

HTA1005

Dewasa

1,6m tube corrugated kalawan 2 bubu cai, kalawan 0,5 dahan tambahan

HTA1015

Anaking

1,6m tube corrugated kalawan 2 bubu cai, kalawan 0,5 dahan tambahan

HTA1018

Dewasa

1,6m pipah fléksibel sareng 2 perangkap cai, sareng 0,5 dahan tambahan

HTA1019

Anaking

1,6m pipah fléksibel sareng 2 perangkap cai, sareng 0,5 dahan tambahan

HTA1020

Dewasa

1,6m pipah bore lemes sareng 2 perangkap cai, sareng 0,5 dahan tambahan

HTA1021

Anaking

1,6m pipah bore lemes sareng 2 perangkap cai, sareng 0,5 dahan tambahan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami